2012. július 3., kedd

Első Waldorf manóm....

Bár már régebben írtam, azért mindig történt valami alkotás terén....
Az elmúlt hétvégém nagyon izgalmas, és kissé fárasztóan telt el, de mindenképp megérte.


Egy 2 napos manó varró tanfolyamon jártam Gödön Markó Jucinál.
Már régóta figyeltem a blogját és egy szerencse folytán egy kedves ovisom anyukája felhívta a figyelmem erre a lehetőségre.
Természetesen ott volt a helyem.
Szombaton reggel elkezdtük a tanulást. Annyira izgatott voltam.
Természetesen ezt is könnyebbnek gondoltam mint amennyire valójában volt, de ettől függetlenül nagyott tetszett és élveztem a készítést. Először furi volt ezekkel az anyagokkal dolgozni, de aztán egyre jobban belejöttem. Egy dolgot tudtam biztosan mégpedig azt, hogy az én manóm lány lesz.
Az első nap végére mindenki eléggé elfáradt, de eljutottunk addig, hogy a testről már csak a lábak hiányoztak. Bár a fotózásra balerina pózt vett fel a drágám :DD

Íme:

A második napra kissé fáradtan érkeztem, mert nem tett valami jót az éjszakai bulizás és hajnali 4.00 órakkor történő lefekvés, de viszont annál lelkesebb voltam. Már láttuk a végét!!!! Itthoni házi feladatként megvarrtam a kis ruháját géppel és alíg vártam, hogy ráhúzhassam.
Lábak kész.... ruha felvarrva..... jött a szem hímzése..... Na ennél a pontnál keseredtem el. Sehogy nem sikerül szépre, állandóan kibontottam, a nyoma már a testanyagon is látszott... így ki is mentem a csoportszobából, hogy ne lássák mások a kínlódásom és akkor Juci odajött...... Annyira jól esett, mert tényleg nagyon elkenődtem, mivel előtte semmivel nem gyűlt meg így a bajom. Pont a szemével? Szóval akkor Juci segített és lelket öntött belém. Tekintete lett a gyönyörűségemnek.
Követezett a sapi és a haj. Nekem már a tanfolyam előtt nagyon tetszettek Juci hajas manói.
Amikor pedig rápróbáltam egy gyönyörű vöröses barna fonalat.... végem lett. Nem szerettem volna rávarrni a sapit. Mivel ez a baba az enyém lett, így használhattam olyan fonalat hozzá amit viszont egy kisgyereknél nem lehetne. Rávarrtam a haját és végztesen beleszerettem.
Szerintem nagyon édes lett. IMÁDOM!
Köszönöm szépen Juci a tanítást!!!! Biztos, hogy készítek még ilyen tüneményeket.


 Együtt született jóbarátok....

1 megjegyzés:

Hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...