2011. szeptember 13., kedd

Szépecske

Nem tartom magam egy öntelt embernek, de ezután a munkám után bevallom egy kicsit az voltam, persze csak kis ideig.... ;)Az ember bóklászik a neten, rátalál jobbnál jobb blogokra és akaratlanul is beleszeret dolgokba.
Így voltam ezzel én is amikor itt rátaláltam egy gyönyörűséges füzettartóra. Szerelem volt első látásra. Telt múlt az idő és valahogy sose fogtam neki......egészen nyár végéig. Kicsit féltem farmert használni hozzá, de nem bántam meg, nagyon tetszik a virágos anyaggal kombinálva. Mindig van néhány anyag amiről egy darabig nem bírok leakadni, olyan mint ez a virágos is.

Szóval ilyen az én szépecském:

2011. szeptember 6., kedd

Nagy fába? Nem!

Elkészültem... már jóval korábban, de valahogy nem került fel még ide a "mű".
Tomika (keresztfiunk) óvodás lett. Előtte verda láz tombolt ezért készült ilyen applikálás a zsákjára.
Legelőször keresnem kellett egy aránylag egyszerű mintát amiből azért kiderül, hogy mi is van rajta. Így színezővadászatra adtam a fejem..... Végül erre a esett a választásom, bár egy kicsit alakítottam rajta, hogy kedvesebb legyen.


Nagyon furcsa volt, hogy az óvoda kész méreteket adott, mi mekkora legyen, hogyan nézzen ki.....
Kérdem én aki nem tud varrni az mit csinál? Vesz egyet a boltban ami teljesen más, mint amit ők kérnek. Szóval a formája meglehetősen érdekes de a kritériumoknak megfelelő. A jele a halacska lett. Találtam itthon egy anyagot amin ebből a meséből vannak szereplők, így ebből került fel a zsákra és a tortazsákra is.







Most látom milyen más lett a kép a tornazsákról a többihez képest :)

2011. szeptember 5., hétfő

Kamilla baba

Bár titokban teszem fel a képeket, amik a szülinapi ajándék átvételéről készültek..... ... de azért nagyon remélem anya nem haragszol.

Csodálkozás

Ámulat

Öröm

Büszkeség

Következő Mici baba tulajdonos :DDDD

2011. szeptember 4., vasárnap

Blogtali

Tegnap Anyucival együtt elmentünk a Gina által szervezett II.blogtalira. Nagyon izgultunk mindketten, hogy vajon milyen lehet egy ilyen "összetalálka". ( Szándékosan használtam így ezt a szót hiszen az egyik kedvenc filmemben a Holiday címűben is így használja a bölcs idős úr... :) )
Izgalmas, érdekes, tanulságos.... Sajnos az a baj, hogy valahogy eddig nem ismertem meg túl sok blogolót és személyesen ez olyan más. Az ember nem tud csak úgy odamenni valakihez akit nem ismer és nem kezd el vele úgy beszélgetni, mintha ismerné. Persze voltak néhányan akiknek a blogját  már régebb óta követtem, figyelgettem, de leszólítani, odamenni, megdícsérni, elismerni hát ahhoz nem volt bátorságom. De azt jó volt látni, mások hogy örültek egymásnak.
Amikor viszont megérkeztünk a szemem előtt  hosszú ideig nem lebegett más név, csak Szarvasmicié. Anyukám születésnapjára rendeltem tőle egy babát, amire már régóta vágyott. Kicsit megijedtem amikor megláttam Micit, és azt őt körülálló embereket és a szépséges kamilla babát. Teljesen levert a víz, hogy anya meg ne lássa, mert akkor biztos közel akar menni és meg akarja nézni ő is. Így hirtelen eltereltem onnan, leültettem és kiszöktem Micihez.
Mici. Hát igen, ő pont olyan elragadó ember mint ahogy elképzeltem a blogja alapján. Sajnáltam hogy nem igazán tudtam beszélgetni vele, de végig azon aggódtam, nehogy lebukjunk, mert akkor vége a meglepinek, pedig már jó ideje tervezem. Végül sikerült az átadás, elrejtettem (pedig mutogattam, ölelgettem volna) és alíg vártam az estét, hogy odaadhassam neki.
Sok gyönyörű, egyedi alkotást láttam és továbbra is fantasztikusnak tartom, hogy ennyi kedves, kreatív, alkotó ember bújik meg egy-egy blog mögött.
Remélem előbb utóbb én is ismerősként köszönthetem őket.

Hasonló bejegyzések

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...